מבצעים
-
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95.

אחרי שלמדנו איך לבחור שמן זית איכותי, כדאי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לשמור על איכותו ועל ערכיו הבריאותיים:
• מומלץ לאחסן שמן זית למשך תקופה של עד שנה, מחוץ למקרר, בבקבוקים שמכילים הרבה שמן ומעט אויר.
• מומלץ לאחסן במקום קריר, יבש ומוצל בטמפרטורה של בין 15 ל-30 מעלות צלזיוס.
• עדיף לאחסן את שמן הזית לשימוש השוטף, בבקבוק בעל נפח קטן יחסית של עד 1 ליטר, כדי לצמצם את החשיפה לאוויר אחרי פתיחת הבקבוק – חשיפה ממושכת לאוויר ולאור גורמת להרס השמן.
• כמות גדולה של שמן (כמה ליטרים) מומלץ להעביר לבקבוקים קטנים, מיד עם הפתיחה.
• מרגע פתיחת בקבוק שמן הזית – עדיף להשתמש בו תוך חודש-חודשיים, תלוי באופן האחסון, קרי מידת החשיפה לאור ולאוויר.
• אין צורך לשמור שמן זית במקרר. בקפיאה המתרחשת במקרר רגיל, החלק המימי שנמצא בשמן, נפרד ממנו ושוקע, ואתו גם נוגדי החמצון, וכולם מגיעים לתחתית הבקבוק.
• בניגוד ליין, שמן זית אינו משתבח עם הזמן ואורך חייו הוא כשנה וחצי מזמן המסיק. ככל שהשמן ישן יותר, הוא מתחמצן מהר יותר והוא מאבד מטעמו ומסגולותיו הרפואיות.
• יש לאחסן את השמן במיכל אטום (עדיף מזכוכית כהה/ פח). בקבוק פלסטיק אינו מתאים במקרה זה. שמן זית בשילוב עם חומרים פלסטיים מגיב ביצירת חומרים רעילים.
לסיכום:
• קנו כמות שמן זית המתאימה לצריכה הביתית שלכם.
• אם אתם קונים שמן זית באריזה גדולה וחסכונית, העבירו מידי פעם מנות של השמן לבקבוקי זכוכית כהים.
• שמרו את השמן במקום קריר ומוצל.