מבצעים
-
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Special Israeli Honey
₪30Original price was: ₪30.₪24Current price is: ₪24. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129.
מרכיבים:
12 רבעי ארטישוק כבושים רצוי מאיכות גבוהה מיובאים מאיטליה
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
3 כוסות שמן קנולה
250 גרם לבנה איכותית
שמן זית
אופן הכנה:
1. מסננים את הארטישוקים מנוזל השימור ומייבשים היטב
2. בסיר מניחים את שמן הקנולה ומחממים על להבה גבוהה, כאשר השמן מוכן לטיגון ( בודקים על ידי הכנסת קצה של אחד הארטישוקים ורואים אם נוצרות בועות רוחשות של שמן רותח) מכניסים את רבעי הארטישוק ומטגנים 4 דקות בערך עד שהארטישוקים זהובים ועליהם החיצוניים מתקפלים ונהיים פריכים מעט. מערבבים את הארטישוקים בזהירות בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הארטישוקים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג, מעבירים מהר את הארטישוקים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומתבלים במעט מלח.
4. את הלבנה משטחים על צלחת הגשה נאה, מקשטים בשמן זית כתית מעולה ומסדרים את הארטישוקים על גביה. מגישים מיד.
המתכון באדיבות שף אסף דוקטור, מסעדת “האחים”