מבצעים
-
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
שמן זית בלנד 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45.

מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן