מבצעים
-
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69.

לקראת סיום תקופת המסיק (דצמבר-ינואר) יש ללקט זיתים בשלים שנצבעו בשחור. יש לבחור בזיתים נקיים מפגיעות, עקיצות או כל פציעה אחרת. מומלץ מאוד לבחור בזן זיתים בשרני (נבאלי, קורטינה) במיוחד כדי שיישאר במה לנגוס.
לאחר איסוף הזיתים יש לטבול אותם במים ולנקות היטב מאבק.
יש לייבש את הזיתים בשמש לזמן לא ארוך ולוודא שהם יבשים (ממים ומלחות).
את הזיתים נפרוס לשכבות בתוך כלי שטוח בעל 4 דפנות (עדיף כלי מאוורר).
בין כל שכבה נפזר מלח גס בכמות הרצויה (לפי טעמכם).
לאחר בניית השכבות יש לכסות את השכבה העליונה באמצעות קרש והפעיל משקל רב על הקרש (press). יש להציב את הכלי באזור יבש ככל הניתן כדי שהזיתים לא ייספגו לחות.
לאחר שבועיים נשחרר את הלחץ, נערבל את הזיתים בכלי אחר ונבצע את אותו תהליך מחדש (יש להוסיף מלח במידה והזיתים לא קיבלו עדיין מראה מצומק).
לאחר שבועיים נוספים, נוציא את הזיתים מהכלי הגדול ונעביר לצנצנות בדחיסה. לאחר מילוי הצנצנות בזיתים השחורים המצומקים יש למזוג מעט שמן זית כדי לשמר את הזיתים לתקופה של מספר חודשים.
את צנצנות הזיתים יש לשמור במקום יבש ולא תחת שמש ישירה.