מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
פולי קפה ערביקה
₪45Original price was: ₪45.₪40Current price is: ₪40. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85.
מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן