מבצעים
-
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599.
מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן