מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69.

מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן