מבצעים
-
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
פיקואל מסיק מוקדם
₪349Original price was: ₪349.₪335Current price is: ₪335. -
שלישיית דבש
₪179Original price was: ₪179.₪169Current price is: ₪169. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
טחינה גולמית מלאה
₪55Original price was: ₪55.₪52Current price is: ₪52. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599.
חנוכה הוא זמן מצוין לשלוף את שמן הזית שלכם ולהפיח בביטוי “נס פח השמן” חיים מחודשים. בחג שבו שמן נשפך כמו מים, מומלץ להמיר את השמן המסורתי בשמן זית כתית מעולה ולעשות בו שימוש בכל מתכוני החג. אחד מהם הוא המתכון הבא ללביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול שנרקם תודות ל”נעמה ואיילת- אוכל אירועים סדנאות”. צמד הבשלניות בחרו להוסיף ללביבות גם עשבי תיבול נהדרים המעניקים להן מימד נוסף של טעמים.
מלבד התוספת הירוקה והרעננה, טיגון הלביבות בשמן זית הופך אותן אוטומטית לגרסה הבריאה יותר. נכון, טיגון הוא לא האופציה האולטימטיבית כשזה מגיע לבישול בריא, אבל במידה ובוחרים בו שמן זית כתית מעולה הוא ללא ספק ההעדפה הנכונה. בהשוואה לשמנים אחרים, שמן זית מכיל באופן טבעי כ-73% חומצה אולאית שהיא חומצת השומן העמידה ביותר בטמפרטורה גבוהה. גורם נוסף שתורם לעמידותו בחום והופך אותו מומלץ לטיגון, קשור לנוגדי החמצון הטבעיים ששמן הזית עשיר בהם. אותם נוגדי חמצון מקנים לו חלק ניכר מסגולותיו הבריאותיות שעוברות גם אל המזון במהלך הטיגון.
מצרכים:
קילו תפוחי אדמה מזן רטה
בצל קטן
רוזמרין טרי
טימין טרי
2 ביצים אורגניות
3 כפות קמח קוסמין
הכנה:
מגרדים את תפוחי האדמה ואת הבצל (אפשר במג’ימיקס)
מוסיפים רוזמרין וטימין קצוצים דק דק, 2 ביצים ו-3 כפות קמח
מערבבים היטב את התערובת.
מחממים שמן זית במחבת ומתחילים ללבב את הלביבות :)