מבצעים
-
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155.

מתכון זה עושה שימוש בעגבניות מיובשות או מיובשות-למחצה (לחות), אשר נרכשות בתפזורת בשווקים ובחנויות תבלינים. לעתים קרובות, ניתן למצוא אותן גם ברשתות השיווק, באזור הפיצוחים והפירות היבשים.
העגבניות המיובשות המשומרות בשמן, משומרות לרוב בשמן צמחי שאינו שמן זית (או חלק שמן זית וחלק שמן צמחי), עובדה המביאה לפגיעה בטעמן ובערכן התזונתי. ממרח עגבניות מיובשות עם שמן זית משדרג את הטעם של העגבניות, ובוודאי גם את ערכן התזונתי.
הרכיבים:
1 כוס עגבניות מיובשות (לא מהסוג שמשומר בשמן)
1 כוס שמן זית פתורה
1 צרור גדול בזיליקום
2 שיני שום, קלופות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מניחים את העגבניות בקערה, שופכים עליהן מים רותחים ומניחים עשר דקות. מסננים.
2. שוטפים היטב את הבזיליקום, ומסירים את העלים מהגבעולים.
3. מניחים בקערה של מעבד מזון, עם להב הפלדה, את העגבניות המסוננות, הבזיליקום והשום. מעבדים עד שכל המרכיבים נטחנים.
4. מוסיפים את שמן הזית תוך כדי פעולת המעבד, עד ליצירת ממרח אחיד יחסית.
5. ממליחים ומפלפלים, ומעבדים שוב. טועמים, ומתקנים תיבול לפי הצורך.
את ממרח העגבניות עם שמן הזית של פתורה שומרים במקרר בצנצנת זכוכית. הממרח נשמר זמן רב, והוא מצוין בכריכים, בטוסטים, ברטבים שונים ועוד.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]