מבצעים
-
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95.

מי לא אוהב זיתים? המתכון המיוחד של פתורה לזיתים ירוקים חריפים כמו שאנחנו עושים מדי שנה בעונת המסיק.
המצרכים:
2 ק”ג זיתים ירוקים מיד לאחר המסיק
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים
** מומלץ אפשר להוסיף לכל צנצנת גבעול אזוב ועלה דפנה
אופן ההכנה:
דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.
שמים בכלי גדול ומכסים במים ומחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.
מניחים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות כשביניהם מכיסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.
מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.
הזיתים הכבושים מוכנים לאכילה לאחר כחודש.
המלצה:
להוסיף על המים שכבה דקה של שמן בכדי למנוע פטריות ועובש הנוצרים ממגע הזיתים הכבושים עם האוויר.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]