מבצעים
-
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Southern Vibes
₪72המחיר המקורי היה: ₪72.₪63המחיר הנוכחי הוא: ₪63. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20.

מי לא אוהב זיתים? המתכון המיוחד של פתורה לזיתים ירוקים חריפים כמו שאנחנו עושים מדי שנה בעונת המסיק.
המצרכים:
2 ק”ג זיתים ירוקים מיד לאחר המסיק
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים
** מומלץ אפשר להוסיף לכל צנצנת גבעול אזוב ועלה דפנה
אופן ההכנה:
דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.
שמים בכלי גדול ומכסים במים ומחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.
מניחים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות כשביניהם מכיסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.
מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.
הזיתים הכבושים מוכנים לאכילה לאחר כחודש.
המלצה:
להוסיף על המים שכבה דקה של שמן בכדי למנוע פטריות ועובש הנוצרים ממגע הזיתים הכבושים עם האוויר.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]