מבצעים
-
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239.

חנוכה הגיע ואין דבר טעים יותר מלביבות. על מנת ליצור מנה בריאה ואיכותית, אנו בפתורה ממליצים לטגן את הלביבות בשמן זית כתית מעולה בלבד. שמן זית כתית מעולה הינו בעל ערכים תזונתיים גבוהים ואיכותיים מאשר כל שמן אחר וכך תאכלו לביבות, תשמרו על הבריאות ותקבלו טעם טבעי יותר (דיאטה ים תיכונית תעשו אחרי חנוכה).
אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון מיוחד של האחת והיחידה- השפית אביבית פריאל אביחי, שאחראית על אחד המטבחים הטובים בישראל- מסעדת אוזריה.
שימו לב! חשוב לבחור שמן זית עדין ולא חריף או מריר מדי, אחרת אתם בבעיה. חפשו זנים קטיפתיים כמו שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל..
החומרים:
להגשה:
עוד קצת שמן זית
4 כפות יוגורט עשיר וטוב
2 אבוקדו בשל
סומאק
בצל סגול פרוס
קצת על אביבית פריאל אביחי-
במשך עשור כיהנה פריאל אביחי כשפית של מסעדת טפאו, וב־2012 פתחה את מסעדת האוזריה בשכונת פלורנטין המגישה מטבח ים תיכוני מקומי. ב-2016 הצטרף לאוזריה אחיה הלילי, בר הנקסט דור.