מבצעים
-
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259.
מתכון ייחודי של סוכריות טבעיות עשויות מדבש איכותי על מקל. המתכון דורש השקעה וזמן אך התוצאה המושלמת מאפשרת לילדים (וגם למבוגרים) ליהנות מממתק טבעי ואיכותי.
כלי עבודה:
תבנית פוליקרבונאט לסוכריות על מקל משומנת היטב
מקלות לסוכריות או משטח סיליקון משומן היטב
מקלות קינמון דקים וארוכים או שיפודי עץ עבים
מדחום סוכר
משקל
כד זכוכית חסין חום/פינג’ן
צלופן שקוף
חומרים:
250 גרם סוכר (1 כוס+3 כפות)
100 גרם מים רותחים (1/3 כוס + 2 כפות)
75 גרם דבש טהור (3 כפות)
ניתן להוסיף אחד מהבאים לקבלת טעם של דבש מתובל:
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
הוראות הכנה:
לערבב בסיר את הדבש, המים הרותחים והסוכר.
לחמם את הסירופ על אש קטנה, תוך ערבוב עד טמפרטורה של 155 c, עד לקבלת צבע זהוב.
לצקת לכד מזיגה ולערבב עד שה”קצף” והבועות יורדים.
לסדר את המקלות בתבנית או על משטח הסיליקון.
למזוג לתבנית סוכריות או לצקת עיגולים קטנים/גדולים על משטח הסיליקון.
לצנן היטב ולארוז מיד לאחר הצינון בדפי צלופן.
ניתן לשמור בקירור, בקופסא סגורה 4 שבועות.
המתכון פרי יצירתה של אמנית המתוקים, אלזי רפופורט