מבצעים
-
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
שלישיית חליטות טבעיות
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪65המחיר הנוכחי הוא: ₪65. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309.

המרכיבים:
6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן