מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48.

מרכיבים:
3 פלפל ירוק
3 פלפל אדום
3 פלפל צהוב
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי)
1 כף שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה בחום בינוני ל- 45 דקות כשהם עם צידם הפנימי מופנה מטה. לאחר סיום הקלייה מצננים ומקלפים, וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב- שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ושופכים מעל הפלפלים.
שתפו את התוכן