מבצעים
-
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139.

מרכיבים:
3 פלפל ירוק
3 פלפל אדום
3 פלפל צהוב
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון (או חומץ בלסמי)
1 כף שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה בחום בינוני ל- 45 דקות כשהם עם צידם הפנימי מופנה מטה. לאחר סיום הקלייה מצננים ומקלפים, וחותכים את הפלפלים לרצועות דקות.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב- שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ושופכים מעל הפלפלים.
שתפו את התוכן