מבצעים
-
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109.
המרכיבים:
3/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון דק
1 כפית רוזמרין טרי, קצוץ דק
3/4 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית (רצוי שמן עדין ועשבוני שלנו)
3/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן זית ויין ומאחדים בזהירות עם קערת היבשים. אם התערובת לא נוזלית מספיק, מוסיפים עוד מעט יין.
משמנים בשמן זית נייר אפייה וזולפים עוגיות בעזרת כפית.
אופים 12-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים מספר דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
מתכון של בלוגרית ניו-יורקית שחיה בטוקיו וכותבת על אוכל. הנה לינק למתכון המקורי.
שתפו את התוכן