מבצעים
-
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
שלישיית דבש
₪179Original price was: ₪179.₪169Current price is: ₪169. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549.
המרכיבים:
3/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון דק
1 כפית רוזמרין טרי, קצוץ דק
3/4 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית (רצוי שמן עדין ועשבוני שלנו)
3/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן זית ויין ומאחדים בזהירות עם קערת היבשים. אם התערובת לא נוזלית מספיק, מוסיפים עוד מעט יין.
משמנים בשמן זית נייר אפייה וזולפים עוגיות בעזרת כפית.
אופים 12-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים מספר דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
מתכון של בלוגרית ניו-יורקית שחיה בטוקיו וכותבת על אוכל. הנה לינק למתכון המקורי.
שתפו את התוכן