מבצעים
-
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Grand Prestige Collection
₪80Original price was: ₪80.₪72Current price is: ₪72. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599.
לקראת החגים ביקשנו מהבשלנית והמארחת מיקה פודארט לנדב את המתכון האישי שלה ל”פוקצ’ת הפתעות”. למה הפתעות? כי מיקה אוהבת “להסליק” בכל פעם תוספת מעניינת שמתגלה לסועד רק בשלב האכילה. במתכון הנוכחי הוטמע בתוך הפוקצ’ה קונפי שום, אבל ניתן כמובן לשלב תוספות שונות ומגוונות, כיד הדמיון הטובה עליכם.
כשזה מגיע לשמן הזית לעומת זאת, אין הרבה מרחב תמרון- מכיוון שהוא מהווה בסיס דומיננטי לטעמו של המאפה, הקפידו להשתמש בשמן זית כתית מעולה.
מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות-
מצרכים:
350 גרם קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה של מלח
3 כפות שמן זית כתית מעולה
כוס וחצי מים חמימים
אופן הכנה:
מערבבים את המים ושמן הזית.
בנפרד מערבבים את כל היבשים.
שופכים את הנוזלים לקערת היבשים.
מערבבים היטב ידנית במשך 5 דקות, לקבלת בלילה נוזלית.
מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה ראשונה, כשעה וחצי.
בינתיים מכינים את התוספות, למשל קונפי שום (מתכון)
מעבירים את הבצק שתפח לתבנית משומנת, כך שהתערובת מגיעה ל-2/3 מגובה התבנית.
מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
מטמינים את שיני השום בבלילה.
מפזרים מעל הבלילה רוזמרין/טימין/מלח גס, פלפל גרוס ומזלפים שמן זית.
ממתינים רבע שעה נוספת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
אופים במשך 30-40 דקות, עד שהפוקצ׳ה מזהיבה.
מוציאים מהתנור ושופכים כמות נדיבה של שמן זית.