מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
Spices Exprience
₪125המחיר המקורי היה: ₪125.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75המחיר המקורי היה: ₪75.₪72המחיר הנוכחי הוא: ₪72. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39.

צ’יפס פריך וקריספי כולנו אוהבים, אבל בדרך כלל זה לא המאכל הכי בריא בלשון המעטה. אז קבלו את ההצעה שלנו לצ’יפס שונה- צ’יפס חצילים בתנור עם שמן זית כתית מעולה וארומטי שישדרג את הטעם ויהפוך את החציל לקריספי. בעזרת שמן זית כתית מעולה ועשיר בנוגדי חמצון, הצ’יפס שלכם יהיה בריא יותר.
מרכיבים לאירוח של 4 סועדים:
- 2 חצילים גדולים
- 200 מ”ל שמן זית כתית מעולה מזן קורטינה
- מלח גס
- 100 גר’ גבינת פרמז’ן
אופן ההכנה:
- חותכים את החצילים לרוחב לפרוסות דקות ככל הניתן.
- מניחים פרוסת חציל ראשונה ובעזרת מזלף מטפטפים שמן זית על פני החציל ומשני צידיו.
- מהפרוסה השנייה ואילך, מטפטפים שמן זית רק על הצד העליון ומניחים על פני הפרוסה הראשונה, כך בעצם הפרוסות סופגות שמן זית זו מזו. מעמידים את הפרוסות בצורת מגדל ולכמה דקות עד ששמן הזית ייספג בצורה טובה.
- לאחר מכן, מניחים את הפרוסות על גבי רדיד אלומיניום בתוך תבנית התנור, חשוב שלפחות חצי מפני פרוסת החציל תהיה חשופה כדי לספוג את החום בצורה ישירה.
- מפזרים מלח גס בצורה שווה מעל התבנית.
- לאחר מכן מגרדים את גבינת הפרמז’ן מעל התבנית (כל אחד יכול לבחור את כמות הגבינה לפי טעמו).
- מכניסים לתנור שחומם כמה דקות בטמפ’ של 240 מעלות.
- ניתן לבחור את מידת העשייה, אך מומלץ לבדוק לאחר 10 דקות את מרקם הפרוסות.
- מוציאים מהתנור כאשר הפרוסות הופכות לקריספיות וצבען שחום אך לא שרוף.
בתיאבון !
שתפו את התוכן