מבצעים
-
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
יין לבן Pola
₪60Original price was: ₪60.₪50Current price is: ₪50. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
שלישיית דבש
₪179Original price was: ₪179.₪169Current price is: ₪169. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30.
אם אתם עדיין לא משלבים שמן זית בקינוחים שלכם, הגיע הזמן לעשות את הסוויץ’. טעמיו המורכבים של הנוזל המוזהב עובדים נהדר במגוון רחב של קינוחים, החל מעוגות ועד גלידות/סורבה. אחד השילובים האהובים עלינו באופן אישי הוא השידוך המוצלח בין פירות ושמן זית. שמן הזית מבליט את טעמי הפירות הטבעיים ומעניק להם מימד חדש של רעננות, שמשדרג פלאים קינוחי פירות מכל הסוגים והמינים.
המתכון שלפניכם לסנדוויץ’ קדאיף עם מסקרפונה ופירות העונה, הוא פרי יצירתה של השפית והמארחת עתליה עין מור. עתליה מתגוררת בלב עין כרם בסביבה המאפשרת לה ללקט “אוצרות טבע” משגעים שנכנסים למנות שלה. כזה הוא הקינוח שלפניכם, שכולל גולדן בריז רעננים הגדלים בחצר ביתה של עתליה, לצד עשבי תיבול שליקטה באזור. תוסיפו לזה קדאיף טובל בשמן זית המעניק לו רבדים חדשים של טעם, מסקרפונה טובה ועוד כמה מפירות העונה, וקיבלתם קינוח טעים ומעניין.
סנדוויץ’ קדאיף עם מסקרפונה, פירות יער ושמן זית
8 מנות:
250 גר שערות קדאיף
2 כפות אבקת סוכר
125 גר גבינת מסקרפונה
250 גר שמנת מתוקה
3 כפות ריבת תותים
8 כפיות ריבת תותים
12 תותים חתוכים לרבעים
24 אוכמניות
16 פטל/ גולדן בריז
100 גר סוכר
60 גר מים
15 עלי בזיליקום
10 תותים בשלים
2 כפות א. סוכר
מיץ מחצי לימון
לקדאיף:
מפרידים את שערות הקדאיף ומאווררים אותן עם 2 כפות אבקת סוכר. מסדרים ב16 רינגים או בתבניות מאפינס, מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 6-10 דק’ עד שמשחים.
למסקרפונה:
מקציפים את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה לקצף יציב. מקפלים פנימה את ריבת התותים.
לרוטב בזיליקום:
מחממים במחבת קטנה את הסוכר עם המים עד שהסוכר נמס. מצננים. טוחנים במעבד מזון עם עלי הבזיליקום. מסננים במסננת דקה.
לקולי תותים:
טוחנים את התותים עם אבקת סוכר ומיץ לימון לרוטב נוזלי. מסננים במסננת דקה.
להרכבת המנה:
מניחים במרכז כל צלחת דיסקית קדאיף ומעליה כפית ריבת תות. מורחים מעל הריבה את קרם המסקרפונה ומפזרים פירות יער. מכסים בדיסקית קדאיף נוספת. אם רוצים קצת יותר מתוק- מפדרים אבקת סוכר מעל.
מזלפים את קולי התותים ורוטב הבזיליקום סביב לקדאיף ומטפטפים כמה טיפות שמן זית מעל הכל. מגישים מיד.
עתליה עין מור היא שפית המארחת בבית בו נולדה וגדלה בלב עין כרם, ארוחות פרטיות המבוססות על תוצרת מקומית ועונתית. אל מול הנוף הקסום של עין כרם, היא מגישה ארוחות משתנות, תוך הקפדה על הפרטים הקטנים ואיכות חומרי הגלם. השילוב בין הבית העתיק, האווירה האינטימית והאוכל המוקפד יוצרים חוויה חד פעמית! מלבד הארוחות, מקיימת עתליה סדנאות בישול ואפייה, כמו גם סיורים קולינריים בירושלים ובמזרח כרתים.