מבצעים
-
ראשון המסיק ברנע
₪54המחיר המקורי היה: ₪54.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75המחיר המקורי היה: ₪75.₪72המחיר הנוכחי הוא: ₪72. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
דבש פרחי בר
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪30המחיר הנוכחי הוא: ₪30. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21.

טונה אדומה נחשבת לאחד הדגים העשירים ביותר באומגה 3, הטעם שלה נהדר והיא משתלבת מצוין במנות עתירות ירקות ועשבי תיבול. במנת הקרפצ’יו משתמש דור אבן ממסעדת הדגים “מרגוזה” בשוק הכרמל בפרוסות דקיקות של טונה אדומה נאה, אותה הוא משדך לטפנד זיתים ביין שטעמו דומיננטי, עגבניות מגורדות, שקדים ועלי זעתר טריים.
זוהי מנת פתיחה מרעננת, יפה, צבעונית וחגיגית, שתתאים כמעט לכל אירוע. היא מאוד פשוטה להכנה והיא גם בריאה מאוד וכוללת מרכיבים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. את הטונה האדומה, הירקות ועשבי התיבול מתבל אבן בכמות נדיבה של שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל העדין והפירותי. שמן הזית מדגיש את טעמי חומרי הגלם ומוסיף להם מליחות וחריפות קלילה, והופך את המנה לעסיסית הרבה יותר.
מצרכים:
60 גר’ טונה אדומה נקייה, ללא סיבים
כף גדושה טפנד זיתים שחורים ביין
2 כפות עגבניה מגורדות בפומפייה
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
חופן שקדים פרוסים קלויים
עלי זעתר טריים משני גבעולים
פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מתבלים את רסק העגבניות המגורדות בחצי כף שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
פורסים את הטונה לפרוסות דקות ככל הניתן ומסדרים על גבי צלחת הגשה שטוחה.
מתבלים את הטונה במעט מלח, פלפל שחור ומיץ לימון.
מפזרים מעל הטונה בצורה אסתטית את טפנד הזיתים, רסק העגבניות, השקדים, עלי הזעתר ופרוסות הפלפל החריף.
מזלפים מעל שמן זית כתית מעולה בנדיבות, ומגישים.