מבצעים
-
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Southern Vibes
₪72המחיר המקורי היה: ₪72.₪63המחיר הנוכחי הוא: ₪63. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95.

רוטב הכוסברה הוא בעל צבע ירוק עז וזוהר, וניתן בקלות גם להפוך אותו לממרח – אם פשוט לא מוסיפים לו מים. כמות המים משתנה, בהתאם למרקם הרצוי ולגודלו של צרור הכוסברה.
הרוטב מכיל שמן זית, אשר הופך אותו לבריא ובעל ערכים תזונתיים חשובים לתזונה שלנו. וכן, גם טעים מאוד
מרכיבים:
1 צרור גדול כוסברה, שטוף וקצוץ גס
מיץ מלימון גדול ועסיסי
1-2 שיני שום, קלופות
5-6 אגוזי קשיו, או אגוז אחר כלשהו, לא קלוי
¾ כוס שמן זית כתית מעולה
3/4 -1/4 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בקערת מעבד מזון עם להב הפלדה, מניחים את השום, האגוזים והכוסברה, ומעבדים.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, תוך כדי פעולת המעבד.
3. מוסיפים מים לפי הטעם, עד לקבלת המרקם הרצוי (אני אוהבת את הרוטב הזה נוזלי יחסית).
4. ממליחים ומפלפלים, ומעבדים שוב. מתקנים תיבול במידת הצורך.
שומרים את רוטב הכוסברה ושמן הזית במקרר בצנצנת זכוכית, הרוטב נשמר כשבוע. טעים כמטבל לירקות, כרוטב לאורז או לקטניות, לסלטים, לטחינה ועוד.