מבצעים
-
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21.

רוטב הכוסברה הוא בעל צבע ירוק עז וזוהר, וניתן בקלות גם להפוך אותו לממרח – אם פשוט לא מוסיפים לו מים. כמות המים משתנה, בהתאם למרקם הרצוי ולגודלו של צרור הכוסברה.
הרוטב מכיל שמן זית, אשר הופך אותו לבריא ובעל ערכים תזונתיים חשובים לתזונה שלנו. וכן, גם טעים מאוד
מרכיבים:
1 צרור גדול כוסברה, שטוף וקצוץ גס
מיץ מלימון גדול ועסיסי
1-2 שיני שום, קלופות
5-6 אגוזי קשיו, או אגוז אחר כלשהו, לא קלוי
¾ כוס שמן זית כתית מעולה
3/4 -1/4 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בקערת מעבד מזון עם להב הפלדה, מניחים את השום, האגוזים והכוסברה, ומעבדים.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, תוך כדי פעולת המעבד.
3. מוסיפים מים לפי הטעם, עד לקבלת המרקם הרצוי (אני אוהבת את הרוטב הזה נוזלי יחסית).
4. ממליחים ומפלפלים, ומעבדים שוב. מתקנים תיבול במידת הצורך.
שומרים את רוטב הכוסברה ושמן הזית במקרר בצנצנת זכוכית, הרוטב נשמר כשבוע. טעים כמטבל לירקות, כרוטב לאורז או לקטניות, לסלטים, לטחינה ועוד.