מבצעים
-
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
פולי קפה ערביקה
₪45Original price was: ₪45.₪40Current price is: ₪40. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
Special Israeli Honey
₪30Original price was: ₪30.₪24Current price is: ₪24. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
בלנד מסיק מוקדם
₪349Original price was: ₪349.₪320Current price is: ₪320. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן