מבצעים
-
Spices Exprience
₪125Original price was: ₪125.₪109Current price is: ₪109. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69Original price was: ₪69.₪62Current price is: ₪62. -
פסטו רוסו
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
Mediterranean Edition
₪135Original price was: ₪135.₪119Current price is: ₪119.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן