מבצעים
-
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169.
ראשית התהליך של הפקת היין היינו בשתילת הגפנים. אנחנו מטפחים את הכרמים שלנו בצורה המיטבית כדי לזכות לבצור ענבי יין משובחים בזמן המתאים ביותר. לאחר מכן, מובלים הענבים ליקב ומתחיל תהליך ייצור היין. נפריד את תהליך ייצור היינות האדומים מהלבנים.
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
אחרי המעיכה, היינות עוברים השרייה בקור למשך 48 שעות למיצוי צבע.
לאחר הכנסת השמרים, היינות מקבלים ערבובים ידניים 4 פעמים ביממה.
לאחר התסיסות היינות נסחטים במסחטת ממברנה, כדי שלא לגרוס את הגרעינים.
לאחר התסיסה נעשה הבלנד בין 3 הזנים.
היין עובר תסיסה מאלולקטית במיכל ועובר כ-3 שפיות להצללתו טרם הכנסה לחבית.
היין שוהה בחביות עץ אלון למשך כשנה עד שנה וחצי.
עם ההוצאה מהחבית היין מקבל סינון גס בלבד טרם הביקבוק.
ייצור יין לבן, סדרת חתונה לבנה:
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
לאחר הבציר, הענבים מקוררים טרם מעיכתם.
לאחר המעיכה, הענבים נסחטים מיד.
המיץ עובר למיכל שיקוע, להצלילו טרם תסיסה.
התסיסה נעשית בטמפרטורה קרה, לשמירת הארומות.
התסיסה נעשית במכלי נירוסטה בסביבה מבוקרת טמפרטורה.
בסיום התסיסה היין מקבל כמה שפיות להצללתו.
היין “נח” למשך כמה חודשים במיכל טרם הביקבוק.
לקראת הביקבוק היין מיוצב לחום על ידי תוספת בנטוניט ומיוצב לקור על ידי קירור עז.
לאחר הייצובים היין מסונן לרמה סטרילית ומבוקבק.
אנחנו מזמינים אתכם להגיע ולבקר ביקב פתורה במהלך תקופת הבציר ולהגיע לטעום יין ישראלי אמיתי בכל ימות השנה.
שתפו את התוכן