מבצעים
-
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30.
מרכיבים:
12 רבעי ארטישוק כבושים רצוי מאיכות גבוהה מיובאים מאיטליה
3 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
3 כוסות שמן קנולה
250 גרם לבנה איכותית
שמן זית
אופן הכנה:
1. מסננים את הארטישוקים מנוזל השימור ומייבשים היטב
2. בסיר מניחים את שמן הקנולה ומחממים על להבה גבוהה, כאשר השמן מוכן לטיגון ( בודקים על ידי הכנסת קצה של אחד הארטישוקים ורואים אם נוצרות בועות רוחשות של שמן רותח) מכניסים את רבעי הארטישוק ומטגנים 4 דקות בערך עד שהארטישוקים זהובים ועליהם החיצוניים מתקפלים ונהיים פריכים מעט. מערבבים את הארטישוקים בזהירות בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הארטישוקים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג, מעבירים מהר את הארטישוקים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומתבלים במעט מלח.
4. את הלבנה משטחים על צלחת הגשה נאה, מקשטים בשמן זית כתית מעולה ומסדרים את הארטישוקים על גביה. מגישים מיד.
המתכון באדיבות שף אסף דוקטור, מסעדת “האחים”