מבצעים
-
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
ראשון המסיק פיקואל
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599.
לטריפוליטאים ולתוניסאים יש עוגת ספוג סודית ורכה, שנקראת “בוקה די דאמה” (פה הגברת). יש לה טעם של שקדים וריח נפלא של פריחת הדרים.
עתליה עין מור נולדה וגדלה בשכונה הציורית עין כרם. לאחר עבודה במסעדות עילית ושנים של בישול ממקום של אהבה החליטה לשלב את מכלול אהבותיה – לארח בביתה בעין כרם אל מול הנוף המרהיב של הרי יהודה ולשלב אוכל עילי, נוף ואוירה עוצרי נשימה. בד בבד – אהבתה לאנשים ולאירוח הולידה את הספר “עין כרם, לטייל ולבשל“. לכבוד חג פסח, קבלו מתכון מעולה של בוקה די דאמה (עוגת שקדים).
המרכיבים:
5 ביצים מופרדות
200 גר סוכר
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כפית תמצית שקדים איכותית
קליפה מלימון אחד
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר’ סוכר
3 כפות קמח מצה
חבילה אחת של שמנת
1/2 ק”ג תותים
אופן ההכנה:
1. שמים 5 חלמונים במיקסר, ומקציפים מהר תוך הוספת 200 גר’ סוכר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים כפית שמן (20גר), 1 כפית תמצית שקדים איכותית, שקית סוכר ווניל, קליפה מלימון אחד.
מערבלים לעיסה סמיכה ומוסיפים 3 כוסות שקדים טחונים וקלופים דק. ( 315 גר )
2. מקציפים 5 חלבונים תוך הוספת 50 גר’ סוכר לקצף קשה.
3. מבליעים בפעמיים – שלוש את החלבונים בחלמונים ומוסיפים 3-4 (50 גר’) כפות קמח מצה.
4. מעבירים לתבנית ואופים ב180 מעלות ,15 דק. מנמיכים ל-170 מעלות , מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30-35 דק.
5. להקציף חבילת שמנת עם 2 כפות אבקת סוכר ולזלף על פני העוגה. בסוף לסדר תותים במרכזה.
חג אביב ופסח שמח !