מבצעים
-
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95.

מרכיבים:
230 מ”ל שמן זית כתית מעולה
170 גרם אבקת סוכר
130 גרם סוכר דמררה
1 תרמיל וניל
קליפה מלימון שלם
2 ביצים בינוניות
2 כפות חלב
330 גרם קמח, מנופה
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמן זית, שני סוגי הסוכר וקליפת לימון.
מרוקנים את תוכן מקל הווניל ומוסיפים ביצים וחלב.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח המנופה, מלח וסודה לשתייה.
מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים קטנים, משטחים קלות ואופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה.
מניחים להצטנן לפני ההגשה.
שתפו את התוכן