מבצעים
-
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169.
מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן