מבצעים
-
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
פסטו רוסו
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549.
מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן