מבצעים
-
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
דבש פרחי בר
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪30המחיר הנוכחי הוא: ₪30. -
שמן זית קורנייקי 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
Spices Exprience
₪125המחיר המקורי היה: ₪125.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109. -
לימונים כבושים בשמן זית
₪18המחיר המקורי היה: ₪18.₪15המחיר הנוכחי הוא: ₪15. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪65המחיר הנוכחי הוא: ₪65. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42.

מתכון נפלא לשולחן הפסח וכמובן גם ליתר ימות השנה, אותו יצרו השפים אורי צור ועמית אמיר מ-“טרטוריה מקומית” אשר נמצא ביישוב שומרה בגליל המערבי.
חומרי גלם למנה עבור 2-3 אנשים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
100 גרם פילה של דג ים טרי
זרעי חרדל מותססים
בצל סגול פרוס דק
עלים טריים של חרדל (עדיף קטנים) וחומעה
בצל ירוק פרוס
מיץ לימון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מכניסים תפוחי אדמה בינוניים עטופים בנייר כסף למדורה, עדיף על גחלים אדומות ולא אש משתוללת, וצולים אותם עד שהם שרופים מבחוץ ורכים מבפנים.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, חוצים אותם באמצע בעוד הם חמימים ורכים ומגרדים את תוכנם לקערה עם כף, אפשר גם להכניס קצת מהחלק שרוף.
מועכים עם מזלג ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
פורסים את פילה הדג לחתיכות לא קטנות מדי, שיישאר במה לנגוס.
בקערה מכינים סלט מעלי החרדל והחומעה (אם הם גדולים, קורעים חתיכות עם הידיים לקערה) ומוסיפים את הבצלים הירוק והסגול והדג הנא.
מתבלים עם כפית קטנה של זרעי חרדל מותססים, קצת מנוזל ההתססה, שפריץ לימון טרי, מלח גס ופלפל שחור טחון גס.
מערבבים את הסלט עם הידיים וטועמים שטעים.
אופן ההגשה:
מניחים בצלחת גבעות קטנות של תפוחי האדמה החמים, ולידם מהסלט דג נא, בוזקים שמן זית בנדיבות על הכל ונהנים מהביס החם קר-מרענן-נמס הזה.
מומלץ לשלב לצד כוס יין לבן Cantina27 מענבי שרדונה.
חג שמח ובתאבון