מבצעים
-
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
שלישיית דבש
₪195המחיר המקורי היה: ₪195.₪174המחיר הנוכחי הוא: ₪174. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39.

לקראת סיום תקופת המסיק (דצמבר-ינואר) יש ללקט זיתים בשלים שנצבעו בשחור. יש לבחור בזיתים נקיים מפגיעות, עקיצות או כל פציעה אחרת. מומלץ מאוד לבחור בזן זיתים בשרני (נבאלי, קורטינה) במיוחד כדי שיישאר במה לנגוס.
לאחר איסוף הזיתים יש לטבול אותם במים ולנקות היטב מאבק.
יש לייבש את הזיתים בשמש לזמן לא ארוך ולוודא שהם יבשים (ממים ומלחות).
את הזיתים נפרוס לשכבות בתוך כלי שטוח בעל 4 דפנות (עדיף כלי מאוורר).
בין כל שכבה נפזר מלח גס בכמות הרצויה (לפי טעמכם).
לאחר בניית השכבות יש לכסות את השכבה העליונה באמצעות קרש והפעיל משקל רב על הקרש (press). יש להציב את הכלי באזור יבש ככל הניתן כדי שהזיתים לא ייספגו לחות.
לאחר שבועיים נשחרר את הלחץ, נערבל את הזיתים בכלי אחר ונבצע את אותו תהליך מחדש (יש להוסיף מלח במידה והזיתים לא קיבלו עדיין מראה מצומק).
לאחר שבועיים נוספים, נוציא את הזיתים מהכלי הגדול ונעביר לצנצנות בדחיסה. לאחר מילוי הצנצנות בזיתים השחורים המצומקים יש למזוג מעט שמן זית כדי לשמר את הזיתים לתקופה של מספר חודשים.
את צנצנות הזיתים יש לשמור במקום יבש ולא תחת שמש ישירה.