מבצעים
-
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
פסטו רוסו
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
עגבניות מיובשות בשמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15.
מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן