מבצעים
-
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
ריבת עגבניות שרי
₪18המחיר המקורי היה: ₪18.₪15המחיר הנוכחי הוא: ₪15. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪29המחיר הנוכחי הוא: ₪29. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪65המחיר הנוכחי הוא: ₪65. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135המחיר המקורי היה: ₪135.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109.

מתוק ונוסטלגי: חיתוכיות ריבה טבעוניות
מי לא מתגעגע לחיתוכיות ריבה? קינוח נוסטלגי שביס קטן ממנו מזכיר נשכחות מתקופת הילדות. סוד הקסם שלו נעוץ בטעמי פרי עסיסיים של ריבה הנטמעת באופן מושלם בבצק פריך ונמס בפה. את חיתוכיות הריבה ניתן להכין בקלות, גם אם לא ניחנתם בכישורי אפיה מרהיבים ולמרבה השמחה, כמו מנות קלאסיות רבות אחרות, גם את הקינוח הזה ניתן להכין בוריאציה טבעונית.
לרגל התחדשותה של קולקציית הממרחים והריבות שלנו בתו Vegan Friendly ביקרנו את סימונה ויילר, קונדיטורית והבעלים של הבייקרי הטבעוני היפואי סימונצ’ו. סימונה, הידועה ביכולותיה לפתח מתכונים טבעוניים העושים שימוש בחומרי גלם בריאים, נידבה לכבוד המאורע המשמח את המתכון הפרטי שלה לחיתוכיות ריבה טבעוניות. במתכון תוכלו לשלב כל ריבה שתרצו, כיד הדימיון הטובה עליכם, החוק היחיד: השתמשו בה בנדיבות! לקבלת השראה, מוזמנים להציץ בסדרת הריבות שלנו, הכוללת מגוון טעמים מיוחדים ומסקרנים.
מצרכים לבצק פריך מתוק:
200 גר’ שמן קוקוס במרקם קרמי
100 גר׳ אבקת סוכר
5 גר’ מלח
30 גר’ מחית תפוחי עץ
5 גר’ מחית וניל
300 גר קמח
אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן הקוקוס עם אבקת הסוכר והמלח למרקם קרמי
להוסיף בהדרגה רסק תפוחים ומחית וניל עד להטמעה מלאה.
לערבב מידי פעם עם לקקן.
להוסיף קמח ולערבב עד שמתקבל גוש בצק רך
להדק את הבצק בתבנית 22/22 סמ, לעובי 3 מ״מ לערך
להוסיף אחת מהריבות של פתורה בשכבה לא עבה מידי.
לפזר מעל פירורי בצק.
מתכון לפירורים:
50 גר שמן קוקוס במרקם קרמי
50 גר קמח שקדים
50 גר קמח לבן
50 גר סוכר קנים
לערבב בידיים עד ליצירת פירורים.
אפיה: 180 מעלות בין 20-25 דק’, עד שהפירורים משחימים.
בתיאבון