מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49.
טלייאטלי ברוטב עגבניות מיובשות- מתכון ל-4 סועדים
מרכיבים:
500 גר’ טלייאטלי
2 כפות שמן זית איכותי
1 בצל קצוץ
1/2 כוס ( 80 גר’) עגבניות מיובשות
2 שיני שום
425 גר’ עגבניות משומרות קצוצות
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוץ
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
גבינת פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות שתי דקות במי מלח רותחים , מסננים ומחזירים לסייר.
2. בינתיים , מחממים שמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל ומשחימים כ 3 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות והשום המעוך ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, זיתים, בזיליקום ומטבלים במלח ופלפל שחור טרי. מביאים לרתיחה,ומנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב לפסטה החמה,ומערבבים בעדינות.מגישים מיד וזורים מעל פרמזן.
המתכון באדיבות השפית איריס לוי
“שמן זית איכותי מכבישה קרה עשוי בדרך כלל מהכבישה הראשונה של הזיתים,מעט לפני הבשלתם הסופית. בכבישה זו לא מחממים את הזית ולא משתמשים בכימיקלים. אין בו כמעט חומציות – פחות מ 1% . כשאני מבשלת אני מקפידה על חומרי גלם איכותיים מאזור שפלת יהודה . אני משתמשת בשמן זית איכותי מכבישה קרה למנות שלי.”
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן