מבצעים
-
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪275Original price was: ₪275.₪247Current price is: ₪247. -
יין לבן Pola
₪60Original price was: ₪60.₪50Current price is: ₪50. -
פיקואל מסיק מוקדם
₪349Original price was: ₪349.₪335Current price is: ₪335. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49.
טלייאטלי ברוטב עגבניות מיובשות- מתכון ל-4 סועדים
מרכיבים:
500 גר’ טלייאטלי
2 כפות שמן זית איכותי
1 בצל קצוץ
1/2 כוס ( 80 גר’) עגבניות מיובשות
2 שיני שום
425 גר’ עגבניות משומרות קצוצות
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוץ
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
גבינת פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות שתי דקות במי מלח רותחים , מסננים ומחזירים לסייר.
2. בינתיים , מחממים שמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל ומשחימים כ 3 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות והשום המעוך ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, זיתים, בזיליקום ומטבלים במלח ופלפל שחור טרי. מביאים לרתיחה,ומנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות.
4. מוסיפים את הרוטב לפסטה החמה,ומערבבים בעדינות.מגישים מיד וזורים מעל פרמזן.
המתכון באדיבות השפית איריס לוי
“שמן זית איכותי מכבישה קרה עשוי בדרך כלל מהכבישה הראשונה של הזיתים,מעט לפני הבשלתם הסופית. בכבישה זו לא מחממים את הזית ולא משתמשים בכימיקלים. אין בו כמעט חומציות – פחות מ 1% . כשאני מבשלת אני מקפידה על חומרי גלם איכותיים מאזור שפלת יהודה . אני משתמשת בשמן זית איכותי מכבישה קרה למנות שלי.”
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן