מבצעים
-
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45.

רכיבים ל- 20-25 מאפינס בינוניים:
1 כוס סולת
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
2/3 כוס חלב סויה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה עדין בטעמו
2/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-2 לימונים
1 כוס אבקת שקדים
3/4 כוס + 1 כף קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
חומרים לסירופ:
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
1/2 כוס מים
1 כוס סוכר
אופן הכנה:
1. מכינים את בלילת העוגה: בקערה גדולה מערבבים היטב סולת, מיץ לימון וחלב סויה, משרים לחצי שעה. בקערה נפרדת, מערבבים; אבקת שקדים, קמח, אבקת אפיה ומלח. מוסיפים לקערת הסולת שמן זית, סוכר ותמצית וניל ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמחים לתערובת הסולת ומערבבים היטב.
משמנים קלות את השקעים בתבניות מאפינס חד פעמיות/ מסיליקון וממלאים עד ל- 3/4 גובה . אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
2. מכינים את הסירופ: מוזגים לקלחת מיץ לימון, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית (כ- 3 דקות, מבלי להביא לרתיחה) עד לקבלת נוזל מבריק זהוב ללא גבשושי סוכר. מצננים.
3. מגישים: מוציאים את המאפינס מהתנור, מחוררים באמצעות קיסם ומרטיבים כל מאפין בכפית-שתיים מהסירופ. מצננים ומגישים.
המתכון באדיבות: מורן יטבת רודניק.
מורן היא תושבת יבנה, נשואה ואם לשני ילדים. בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותקשורת מאוניברסיטת בן גוריון. שוקולטיירית ובשלנית ונהנית מכל רגע! “מורן שוקולד” קיים מזה 6 שנים. העסק מתמקד בסדנאות ופיתוח מוצרים. את רזי השוקולד למדה אצל השוקולטיירית יעל מילשטיין וכמו כולנו; ממשיכה ללמוד כל הזמן באמצעות ניסוי וטעייה, קריאה, קורסים ונסיעות לחו”ל. מורן מעבירה סדנאות מתוקות וסדנאות בישול במגוון מרכזי בישול מהדרום לצפון ומקיימת סדנאות פרטיות בבתי הלקוח ולעסקים.