מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69.

4-5 יח’ פלפלים צהובים
1 שן שום
2-3 ענפי אורגנו, עלים בלבד
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
40 גרם שקדים פרוסים מולבנים
25 גרם פרמזן מגורר
40 מ”ל שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חוצים את הפלפלים לחצי, מנקים מגרעינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקליפה משחימה.
מכניסים לשקית ניילון או קופסת פלסטיק עד לקירור ומקלפים.
מכניסים למעבד מזון הכל מלבד פרמזן, שקדים ושמן זית, טוחנים בפולסים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פרמזן, שקדים ושמן זית, וטוחנים עוד כמה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת נקייה ומכסים בשמן זית. מחזיק במקרר עד שבועיים בצנצנת אטומה.
מתכון באדיבות ‘הבנות – אוהבות אוכל‘ – אשפיות המטבח שמכורות למוצרים של פתורה.
שתפו את התוכן