מבצעים
-
טחינה גולמית מלאה
₪55Original price was: ₪55.₪52Current price is: ₪52. -
זיתי פישולין גדולים
₪35Original price was: ₪35.₪30Current price is: ₪30. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
פולי קפה ערביקה
₪45Original price was: ₪45.₪40Current price is: ₪40. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109.
4-5 יח’ פלפלים צהובים
1 שן שום
2-3 ענפי אורגנו, עלים בלבד
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
40 גרם שקדים פרוסים מולבנים
25 גרם פרמזן מגורר
40 מ”ל שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חוצים את הפלפלים לחצי, מנקים מגרעינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקליפה משחימה.
מכניסים לשקית ניילון או קופסת פלסטיק עד לקירור ומקלפים.
מכניסים למעבד מזון הכל מלבד פרמזן, שקדים ושמן זית, טוחנים בפולסים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פרמזן, שקדים ושמן זית, וטוחנים עוד כמה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת נקייה ומכסים בשמן זית. מחזיק במקרר עד שבועיים בצנצנת אטומה.
מתכון באדיבות ‘הבנות – אוהבות אוכל‘ – אשפיות המטבח שמכורות למוצרים של פתורה.
שתפו את התוכן