מבצעים
-
שלישיית חליטות טבעיות
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
זיתים מזן קלמטה
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42.

כלי עבודה דרושים:
מסגרת לטארט 28.5×11 משומנת היטב, דף אפיה/משטח סיליקון משומן היטב או תבנית טארט בגודל דומה משומנת היטב, מדחום(רצוי מדחום סוכר), משקל
המרכיבים:
14 גר’ ג’לטין (קופסא שמכילה 2 שקיות, בכל שקית 7 גר’)
60 מ”ל/גר’ מי קרח (1/4 כוס)
210 גר’ סוכר (1 כוס)
75 גר’ דבש טהור פרחי בר של פתורה (3 כפות)
65 מ”ל/גר’ מים רותחים (קצת יותר מ1/4 כוס)
10 טיפות של צבע מאכל כתום (צבע שנמס במים) – לא חובה.
גיוון (ניתן להוסיף אחד מהמוצרים הבאים לקבלת טעם של דבש מתובל).
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
לציפוי:
25 גר’ אבקת סוכר (3 כפות)
25 גר’ קורנפלור (2.5 כפות)
ניתן להוסיף מעט קינמון
המתכון המקורי של אלזי רפופורט- אמנית המתוקים ומתוקה בזכות עצמה.
שתפו את התוכן