מבצעים
-
שלישיית חליטות
₪48Original price was: ₪48.₪40Current price is: ₪40. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
פיקואל מסיק מוקדם
₪349Original price was: ₪349.₪335Current price is: ₪335. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109.
כלי עבודה דרושים:
מסגרת לטארט 28.5×11 משומנת היטב, דף אפיה/משטח סיליקון משומן היטב או תבנית טארט בגודל דומה משומנת היטב, מדחום(רצוי מדחום סוכר), משקל
המרכיבים:
14 גר’ ג’לטין (קופסא שמכילה 2 שקיות, בכל שקית 7 גר’)
60 מ”ל/גר’ מי קרח (1/4 כוס)
210 גר’ סוכר (1 כוס)
75 גר’ דבש טהור פרחי בר של פתורה (3 כפות)
65 מ”ל/גר’ מים רותחים (קצת יותר מ1/4 כוס)
10 טיפות של צבע מאכל כתום (צבע שנמס במים) – לא חובה.
גיוון (ניתן להוסיף אחד מהמוצרים הבאים לקבלת טעם של דבש מתובל).
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
לציפוי:
25 גר’ אבקת סוכר (3 כפות)
25 גר’ קורנפלור (2.5 כפות)
ניתן להוסיף מעט קינמון
המתכון המקורי של אלזי רפופורט- אמנית המתוקים ומתוקה בזכות עצמה.
שתפו את התוכן