מבצעים
-
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪275Original price was: ₪275.₪247Current price is: ₪247. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
טחינה גולמית מלאה
₪55Original price was: ₪55.₪52Current price is: ₪52. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39.
מי לא אוהב זיתים? המתכון המיוחד של פתורה לזיתים ירוקים חריפים כמו שאנחנו עושים מדי שנה בעונת המסיק.
המצרכים:
2 ק”ג זיתים ירוקים מיד לאחר המסיק
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים
** מומלץ אפשר להוסיף לכל צנצנת גבעול אזוב ועלה דפנה
אופן ההכנה:
דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.
שמים בכלי גדול ומכסים במים ומחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.
מניחים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות כשביניהם מכיסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.
מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.
הזיתים הכבושים מוכנים לאכילה לאחר כחודש.
המלצה:
להוסיף על המים שכבה דקה של שמן בכדי למנוע פטריות ועובש הנוצרים ממגע הזיתים הכבושים עם האוויר.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]