מבצעים
-
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
פיקואל מסיק מוקדם
₪349Original price was: ₪349.₪335Current price is: ₪335. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪275Original price was: ₪275.₪247Current price is: ₪247.
חנוכה הגיע ואין דבר טעים יותר מלביבות. על מנת ליצור מנה בריאה ואיכותית, אנו בפתורה ממליצים לטגן את הלביבות בשמן זית כתית מעולה בלבד. שמן זית כתית מעולה הינו בעל ערכים תזונתיים גבוהים ואיכותיים מאשר כל שמן אחר וכך תאכלו לביבות, תשמרו על הבריאות ותקבלו טעם טבעי יותר (דיאטה ים תיכונית תעשו אחרי חנוכה).
אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון מיוחד של האחת והיחידה- השפית אביבית פריאל אביחי, שאחראית על אחד המטבחים הטובים בישראל- מסעדת אוזריה.
שימו לב! חשוב לבחור שמן זית עדין ולא חריף או מריר מדי, אחרת אתם בבעיה. חפשו זנים קטיפתיים כמו שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל..
החומרים:
להגשה:
עוד קצת שמן זית
4 כפות יוגורט עשיר וטוב
2 אבוקדו בשל
סומאק
בצל סגול פרוס
קצת על אביבית פריאל אביחי-
במשך עשור כיהנה פריאל אביחי כשפית של מסעדת טפאו, וב־2012 פתחה את מסעדת האוזריה בשכונת פלורנטין המגישה מטבח ים תיכוני מקומי. ב-2016 הצטרף לאוזריה אחיה הלילי, בר הנקסט דור.