פטאייר – מאפה במילוי ירוקים עונתיים וסומאק
מתכון יוצא דופן בטעמיו המפתיעים אשר ללא ספק יהיה כוכב השולחן. גלידת מחטי אורנים – תערובת של אורן ארומטי, שמן זית נבאלי חלק, קורט טימין וטוויל צנובר פריך, היוצרים תחושת
דף הבית / מתכונים
חומרי הגלם המעולים של פתורה מגיעים למטבחים המעניינים ביותר בישראל. אנחנו שמחים לשתף אתכם במגוון מתכונים שליקטנו לאורך השנים משפים מפורסמים, מתכונאים מעולים ולקוחות אהובים. כל המתכונים מבוססים על מוצרי פתורה: שמן זית, דבש, יינות, תבלינים וגודיז נוספים. אם גם לכם יש מתכון מעניין המשלב מוצרים של פתורה (עם תמונה מעולה), שלחו לנו ונשמח לשתף כאן. בתיאבון!
מתכון יוצא דופן בטעמיו המפתיעים אשר ללא ספק יהיה כוכב השולחן. גלידת מחטי אורנים – תערובת של אורן ארומטי, שמן זית נבאלי חלק, קורט טימין וטוויל צנובר פריך, היוצרים תחושת
מתכון יוצא דופן בטעמיו המפתיעים אשר ללא ספק יהיה כוכב השולחן. גלידת מחטי אורנים – תערובת של אורן ארומטי, שמן זית נבאלי חלק, קורט טימין וטוויל צנובר פריך, היוצרים תחושת
גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית
מרק שורשים מקומי עם צ’יפס ארטישוק ירושלמי כשהחורף נפרש בעדינות סביב, סיר מרק שורשים מקומי כבר מתבשל על הכיריים, שופע ומפיץ את ריחות העונה וטעמי האדמה. מתכון מופלא אותו יצרה
מתכון ראש השנה – קובנה דבש, שמן זית ושום קונפי מתכון מופלא וחגיגי לכבוד שולחן ראש השנה המפואר, אותו יצרה אלונה אייזנברג, אופה מקומית ויוצרת אירועים קולינריים. מצרכים לקובנה
פנקוטה עם שמן נבאלי מתכון גבינות מיוחד של השף רועי הימס לכבוד החג בו הכל לובש לבן: קינוח פנקוטה וגלידה ומעליו שמן זית הנבאלי שלנו. רועי הימס הוא השף של
מתכון נפלא לשולחן הפסח וכמובן גם ליתר ימות השנה, אותו יצרו השפים אורי צור ועמית אמיר מ-“טרטוריה מקומית” אשר נמצא ביישוב שומרה בגליל המערבי. חומרי גלם למנה עבור 2-3
מתכון – סלקים ממשק כישורית קבורים באש, חומץ שזיפים, שמן זית פתורה ודיבס ענבים השפים אורי צור ועמית אמיר מ“טרטוריה מקומית” במושב שומרה בגליל המערבי משתפים במנה צבעונית, יפהפייה ומושלמת
קינוח עם שמן זית. אחד השילובים המפתיעים כאשר השמן מדגיש ומחמיא לטעם המתוק. נורה היצירתית משלבת את שמן זית מידנייט שלנו עם קרם שקדים, פירות קטלב ביין שרי וצתרה, זעתר
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס: קרפצ’יו
עונת המסיק נפתחה רשמית וכמדי שנה הביאה עמה התרגשות גדולה. זוהי שעתו היפה ביותר של המשק, תקופת השיא אליה אנחנו מתכוננים כל השנה. בוקר טיפוסי בעונת המסיק נפתח עם עלות
חום יולי -אוגוסט אולי מאחורינו אבל הימים עדיין חמים ולכן נעים יותר לאכול מאכלים קלילים ומרעננים כמו סלט. למרבה המזל, התברכנו במדינה שופעת ירקות, פירות וחומרי גלם איכותיים המאפשרים היצע
ערב ראש השנה הוא הזדמנות מעולה לארוחת חג מושקעת וחגיגית במיוחד. ארוחה עשירה, מעניינת, כזו שתותיר את הרושם הרצוי על האורחים כבר מהמנה הראשונה. יחד עם זאת, כל מי שמארח
מתוק ונוסטלגי: חיתוכיות ריבה טבעוניות מי לא מתגעגע לחיתוכיות ריבה? קינוח נוסטלגי שביס קטן ממנו מזכיר נשכחות מתקופת הילדות. סוד הקסם שלו נעוץ בטעמי פרי עסיסיים של ריבה הנטמעת באופן
סלטים מירקות עונתיים טריים, מנות צמחוניות, עוף או בשר וגם קינוחים – יש לנו מתכונים לכל מה שתצטרכו לבשל לערב חג הפסח הקרוב – כולם כמובן כוללים שימוש בשמן זית
טונה אדומה נחשבת לאחד הדגים העשירים ביותר באומגה 3, הטעם שלה נהדר והיא משתלבת מצוין במנות עתירות ירקות ועשבי תיבול. במנת הקרפצ’יו משתמש דור אבן ממסעדת הדגים “מרגוזה” בשוק הכרמל
אין כמו סלט של המון המון ירוקים קצוצים דק. הוא מתאים לכל מזג אוויר ולכל שעה ביום, הוא יכול להיות תוספת למנה עיקרית או ארוחה קלילה בפני עצמה. הוא הופך
לפעמים מתחשק לנו משהו מתוק, אבל כזה שהוא קצת פחות אינטנסיבי במתיקות שלו מעוגה או מוס מושחת. בדיוק לטובת המקרים האלה יצרה עבורנו טליה אג’י את אחד הקינוחים האיקוניים האהובים
“אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!”
מענה במחלקה העסקית: א’-ה’ 09:00-17:00
שירות לקוחות: א’-ה’ 10:00-15:00
08-6881168
איסוף עצמי: א’-ה’ 09:00-15:00
לא קיים מרכז מבקרים
הוראות הגעה לפתורה
צור קשר
מדיניות משלוחים
הקנייה באתר מאובטחת ע”י טרנזילה
כל הזכויות שמורות לפתורה @ 2024 | תקנון