מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
זיתים שחורים במלח
₪15המחיר המקורי היה: ₪15.₪13המחיר הנוכחי הוא: ₪13. -
זיתים מזן קלמטה
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪29המחיר הנוכחי הוא: ₪29.

בריאות מעל הכל, אך לא תמיד יש לנו זמן כדי להכין לעצמנו אוכל טעים ובריא. בדיוק לשם כך יצרנו את המתכון הזה- בריא, טעים ומהיר מאוד להכנה עם הרכיבים שתמיד יש בבית.
המרכיבים:
3בטטות
3 תפוחי אדמה
2 סלק
שמן זית כתית מעולה
מלח גס
.
אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות, תפוחי האדמה והסלק, בעזרת סכין פורסים לפרוסות דקות דקות.
שמים את פרוסות הירקות בתבנית עם נייר אפייה, מזליפים שמן זית ומפזרים מעל מלח גס, ומכניסים לתנור בחום גבוה של 220 מעלות.
מערבבים מידי פעם עד שהירקות קריספים, אפשר להוסיף עוד מלח לפי הטעם.
מגישים חם כנשנוש ליד הבירה או כתוספת למנה עיקרית.
שתפו את התוכן