מבצעים
-
שמן זית קורנייקי 2 ליטר
₪149Original price was: ₪149.₪139Current price is: ₪139. -
קפה שחור BLACK
₪24Original price was: ₪24.₪21Current price is: ₪21. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
ריבת עגבניות שרי
₪18Original price was: ₪18.₪15Current price is: ₪15. -
קרש חיתוך מעץ
₪69Original price was: ₪69.₪65Current price is: ₪65. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137Original price was: ₪137.₪119Current price is: ₪119. -
שישיית זני שמן זית
₪312Original price was: ₪312.₪279Current price is: ₪279.
דן לב, אחד מצלמי האוכל המובילים בישראל, בשלן ומארח, מכבד את אתר פתורה במתכון קייצי משובח, קליל וטעים של המרכיבים המקומיים. המתכון הינו פרי שיתוף הפעולה הפורה בין מוצרי פתורה לדן, שמלבד היותו צלם של עולם הקולינריה הישראלית, גם מארח בסטודיו שלו לארוחות אינטימיות.
מרכיבים לסלט:
קופסא של חסה רומית
חסה סלנובה אחת
חצי חבילת נבטי חמניה
חופן אגוזי לוז קלויים וכתושים גס
חופן ענבים אדומים חצויים לחצי
גבינה כחולה או כל גבינה אחרת לפי הטעם
מרכיבים לרוטב ויניגרט:
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של פתורה
כף דבש טהור מפרחי הדרים של פתורה
מיץ מלימון אחד
כף חומץ בלסמי
מלח
אופן ההכנה:
לפני חיתוך היקרות הטריים, יש הכין את רוטב הויניגרט. פשוט מערבבים היטב את המרכיבים.
לאחר מכן מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה גדולה, נותנים עוד ערבוב יסודי של הרוטב ושופכי מעל.
ישר לשולחן ובתיאבון !
רוצים שדן לב יבשל לכם ארוחה בסטודיו שלו?
האהבה לאוכל ולאירוח היא הלב של סטודיו 202. אתם מוזמנים לאתר הבית.