מבצעים
-
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369.
המרכיבים:
6 סלקים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפיות דבש טהור מפרחי הדרים
1 כף חזרת מגורדת
4 כדורי מוצרלה
עלי רוקט
אופן ההכנה:
אופים את הסלקים בנייר כסף בחום גבוה כ- 45 דקות, קולפים אותם וחותכים כל אחד ל-6 פלחים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלק, מערבבים.
בצלחת מסדרים את הסלקים, מעליהם את כדורי המוצרלה ועלי הרוקט.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן