מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Three Olives
₪139Original price was: ₪139.₪124Current price is: ₪124. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48.
המרכיבים:
3/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון דק
1 כפית רוזמרין טרי, קצוץ דק
3/4 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית (רצוי שמן עדין ועשבוני שלנו)
3/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן זית ויין ומאחדים בזהירות עם קערת היבשים. אם התערובת לא נוזלית מספיק, מוסיפים עוד מעט יין.
משמנים בשמן זית נייר אפייה וזולפים עוגיות בעזרת כפית.
אופים 12-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים מספר דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
מתכון של בלוגרית ניו-יורקית שחיה בטוקיו וכותבת על אוכל. הנה לינק למתכון המקורי.
שתפו את התוכן