מבצעים
-
9 תבליני פליאו
₪137Original price was: ₪137.₪119Current price is: ₪119. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
תמר מג'הול ג'מבו פרימיום
₪55Original price was: ₪55.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
שלישיית דבש
₪195Original price was: ₪195.₪185Current price is: ₪185. -
שישיית זני שמן זית
₪312Original price was: ₪312.₪279Current price is: ₪279.
אנחנו מקווים שאתם מוכנים. החג הכי טעים בשנה מגיע ממש עוד מעט. יוצאים לטיול בטבע? פיקניק ליד הבית? או ארוחת חג חגיגית בחצר או במרפסת? יש לנו המון רעיונות למנות טעימות עם חומרי הגלם הטריים ביותר שניתן למצוא בעונה הנהדרת הזו.
שבועות הוא כנראה החג הכי כיפי שיש: בלי ארוחות כבדות שנמשכות שעות על גבי שעות, בלי חופשים ארוכים, בלי איסורים ומגבלות. חג שהוא כולו חגיגה של הטבע- של הירקות הטריים, של פירות הקיץ, של התבואה וקציר החיטים. אחד היתרונות בחג הזה הוא שאין איזה מאכל שהוא חובה שיהיה על שולחן החג. נכון, אוהבים לתת בו כבוד למוצרי החלב, אבל אף אחד לא יבוא אליכם בטענות אם תפנקו גם בסלטים טריים, מאפים או תבשילים שאין בהם חלב בכלל.
זה גם החג שמציין את בואו (האמיתי) של הקיץ, והזדמנות מעולה לעשות ספתח לכל חומרי הגלם שנמצאים בשיאם בעונה הזו. אבל עוד לא מדובר בחודשים הממש-חמים של הקיץ, כך שאין תקופה טובה מזו לארוחה או פיקניק תחת כיפת השמיים.
תחילת הקיץ זו התקופה בה עצי הזיתים פורחים ולשמחתנו, יש השנה שפע של פרחים שיניבו פירות עסיסיים מהם נפיק שמן זית כתית מעולה.
גם הגפנים בכרם היין פורצות עכשיו החוצה במלוא הכוח, ואנחנו מתחילים לדלל אותן ולטפח את הפרי כדי לקבל את הענבים המובחרים ביותר ליינות הבוטיק שלנו.
אז בין אם אתם מארחים או מתארחים, בין אם מדובר בארוחה רבת-משתתפים או כזו למשפחה המצומצמת בלבד, בין אם היא נחגגת בפנים, בחוץ, בטבע, בכפר או בעיר, יש לנו עבורכם המון הצעות למנות ומתכונים שיתאימו לחג הכי כיפי ולעונה הכי כיפית בשנה:
סלט ירוקים אביבי
אין כמו שלל ירוקים לפתיחה של ארוחה מגוונת ורעננה. ואם מוסיפים להם קצת גבינה, אז בכלל. לא לשכוח לתבל בשמן זית כתית מעולה.
פוקצ’ת הפתעות
את כל הירוק חייבים להשלים באיזה לחם, ואם יש בו הפתעות חדשות בכל פעם זה הופך את כל הארוחה להרבה יותר מעניינת.
גספצ’ו עגבניות שרי ושמן זית עם אפרסקים, אבוקדו ויוגורט
המרק הספרדי הקיצי מקבל פה טוויסט מפתיע עם אפרסקים שמוסיפים מתיקות קלילה ושמן הזית הופך אותו לקטיפתי ועדין במיוחד.
גאלט עגבניות שרי וגאלט פירות קיץ
אין כמו גאלט, המאפה הצרפתי החמאתי שמקבל בשמחה כל מילוי שתכניסו לו. הוא יילך גם עם ממרחים טבעיים, דבש טהור, וכל פרי או ירק שעולה על רוחכם.
פיצה פסטו ירוקה
פיצה בעיני רבים היא המאכל הראשון שעולה בראש כשחושבים על ארוחת שבועות, אבל למה שלא נשדרג אותה לכבוד החג? לכו על כזו עם הרבה ירוקים ושמן זית כתית מעולה.
גלילות כמו באיטליה
הנה ההזדמנות שלכם להשתולל עם גבינות – מאפי בצק מגולגלים מבצק שמכינים לבד ממש בקלות, ממולאים בכל מה שתרצו למלא אותם.
גלידת שמן זית
בתחום עוגות הגבינה אנחנו מניחים שאתם מסודרים, אז אם בא לכם לגוון עם מתוק קצת פחות בנאלי ומרענן בדיוק במידה לסוף ארוחה משובחת שכזו – נסו את גלידת שמן הזית, לא תאמינו כמה זה טעים.