מבצעים
-
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245.
לקראת החגים ביקשנו מהבשלנית והמארחת מיקה פודארט לנדב את המתכון האישי שלה ל”פוקצ’ת הפתעות”. למה הפתעות? כי מיקה אוהבת “להסליק” בכל פעם תוספת מעניינת שמתגלה לסועד רק בשלב האכילה. במתכון הנוכחי הוטמע בתוך הפוקצ’ה קונפי שום, אבל ניתן כמובן לשלב תוספות שונות ומגוונות, כיד הדמיון הטובה עליכם.
כשזה מגיע לשמן הזית לעומת זאת, אין הרבה מרחב תמרון- מכיוון שהוא מהווה בסיס דומיננטי לטעמו של המאפה, הקפידו להשתמש בשמן זית כתית מעולה.
מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות-
מצרכים:
350 גרם קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה של מלח
3 כפות שמן זית כתית מעולה
כוס וחצי מים חמימים
אופן הכנה:
מערבבים את המים ושמן הזית.
בנפרד מערבבים את כל היבשים.
שופכים את הנוזלים לקערת היבשים.
מערבבים היטב ידנית במשך 5 דקות, לקבלת בלילה נוזלית.
מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה ראשונה, כשעה וחצי.
בינתיים מכינים את התוספות, למשל קונפי שום (מתכון)
מעבירים את הבצק שתפח לתבנית משומנת, כך שהתערובת מגיעה ל-2/3 מגובה התבנית.
מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
מטמינים את שיני השום בבלילה.
מפזרים מעל הבלילה רוזמרין/טימין/מלח גס, פלפל גרוס ומזלפים שמן זית.
ממתינים רבע שעה נוספת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
אופים במשך 30-40 דקות, עד שהפוקצ׳ה מזהיבה.
מוציאים מהתנור ושופכים כמות נדיבה של שמן זית.