מבצעים
-
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35המחיר המקורי היה: ₪35.₪29המחיר הנוכחי הוא: ₪29. -
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
זיתי פישולין גדולים
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
Wild Life Expirience
₪279המחיר המקורי היה: ₪279.₪245המחיר הנוכחי הוא: ₪245. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
ראשון המסיק פישולין
₪54המחיר המקורי היה: ₪54.₪44המחיר הנוכחי הוא: ₪44.

לקראת החגים ביקשנו מהבשלנית והמארחת מיקה פודארט לנדב את המתכון האישי שלה ל”פוקצ’ת הפתעות”. למה הפתעות? כי מיקה אוהבת “להסליק” בכל פעם תוספת מעניינת שמתגלה לסועד רק בשלב האכילה. במתכון הנוכחי הוטמע בתוך הפוקצ’ה קונפי שום, אבל ניתן כמובן לשלב תוספות שונות ומגוונות, כיד הדמיון הטובה עליכם.
כשזה מגיע לשמן הזית לעומת זאת, אין הרבה מרחב תמרון- מכיוון שהוא מהווה בסיס דומיננטי לטעמו של המאפה, הקפידו להשתמש בשמן זית כתית מעולה.
מתכון ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות-
מצרכים:
350 גרם קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה של מלח
3 כפות שמן זית כתית מעולה
כוס וחצי מים חמימים
אופן הכנה:
מערבבים את המים ושמן הזית.
בנפרד מערבבים את כל היבשים.
שופכים את הנוזלים לקערת היבשים.
מערבבים היטב ידנית במשך 5 דקות, לקבלת בלילה נוזלית.
מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה ראשונה, כשעה וחצי.
בינתיים מכינים את התוספות, למשל קונפי שום (מתכון)
מעבירים את הבצק שתפח לתבנית משומנת, כך שהתערובת מגיעה ל-2/3 מגובה התבנית.
מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה.
מטמינים את שיני השום בבלילה.
מפזרים מעל הבלילה רוזמרין/טימין/מלח גס, פלפל גרוס ומזלפים שמן זית.
ממתינים רבע שעה נוספת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
אופים במשך 30-40 דקות, עד שהפוקצ׳ה מזהיבה.
מוציאים מהתנור ושופכים כמות נדיבה של שמן זית.