מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48.
המתכון הפשוט ביותר בעולם שהופך אותו להיות גם אחד הטעימים. אנחנו קוראים לזה פיצה פיתה פתורה סטייל, כי בהחלט ניתן לראות שכל חומרי הגלם הנהדרים שלנו למטבח באים לידי ביטוי במתכון הזה. מעולה כפתרון לאורחים שמגיעים בספונטניות, לאלו שאין להם חשק להתאמץ וגם כאשר לא נשארים הרבה דברים במקרר, את אלה תמיד קל להשיג.
המרכיבים:
- 2 פיתות מקמח מלא
- טפנד זיתים שחורים או ירוקים (לפי הטעם)
- פלפלים אדומים עם עגבניות שרי (סלסה מוכנה מראש)
- 2 כפות של תערובת תבלינים דרומית
- בקבוק שמן זית כתית מעולה (עדין או מריר, לפי טעמך)
- 2 שיני שום
- חצי בצל לבן פרוס
- בזילקום טרי
- גבינת פרמז’ן מגורדת
- 3 כדורים של גבינת פטה פרוסים
- זיתי נבאלי כבושים במלח גס
אופן ההכנה:
- מחממים מראש תנור לחום גבוה עליון (20 מעלות).
- חוצים את הפיתות לשני חלקים כך שמתקבלים 4 עיגולי פיתה פתוחים.
- מורחים שכבה דקה של טפנד זיתים על גבי החלק הפנימי של הפיתה.
- על גבי הטפנד מורחים שכבה של סלסת הפלפלים האדומים יחד עם עגבניות השרי ומשטחים את השכבה הזו בצורה יפה.
- לאלו שאין להם בעיה עם בצל- מניחים עיגולי על גבי הפיתה בצורה יסודית.
- את שיני השום ניתן לגרד מעל הבצל או לחתוך לפרוסות קטנות מאוד ולפזר באופן חופשי לפי טעמכם.
- מניחים את פרוסות גבינת הפטה על גבי הבצל, 3 כדורים פרוסים דק יספיקו ל-4 עיגולי הפיתה.
- וכדי לסגור את הגבעות הטעימות שנוצרו על גבי הפיתה, נפזר את גבינת הפרמז’ן (לא צריך הרבה) מלמעלה כמו גשם יחד עם תערובת התבלינים של פתורה ובסוף נטפטף שמן זית מעל כל זה כך שהשמן יחדור מבעד למרכיבים.
- ניתן לכסות עם עלי בזיליקום טרי כדי להרגיש טעם ירוק לצד הקריספיות הנהדרת של הגבינות.
- מכניסים לתנור ל-7-8 דקות בלבד.
אופן ההגשה:
- מוציאים מהתנור למגש עץ וחותכים כל עיגול ל-4 כך שנקבל 4 רבעים של פיצה פיתה מיניאטורית
- לכל סועד נגיש 8 רבעים עם חופן זיתי נבאלי במלח גס ליד.
בתיאבון !
שתפו את התוכן