מבצעים
-
פישולין ממסיק מוקדם
₪69Original price was: ₪69.₪62Current price is: ₪62. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
Spices Exprience
₪125Original price was: ₪125.₪109Current price is: ₪109. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
שישיית זני שמן זית
₪312Original price was: ₪312.₪279Current price is: ₪279.
מתכון ראש השנה – קובנה דבש, שמן זית ושום קונפי
מתכון מופלא וחגיגי לכבוד שולחן ראש השנה המפואר, אותו יצרה אלונה אייזנברג, אופה מקומית ויוצרת אירועים קולינריים.
מצרכים לקובנה בקוטר 26:
½ ק”ג קמח
½ כף שמרים יבשים
½ כף מלח הימלאיה
2 כפות דבש גולמי טהור מפרחי הדרים
1.5 כוסות מים
שמן זית פיקואל להברשה
לשום קונפי (אפשר גם להחליף בצנצנת קונפי מוכן של פתורה):
שיני שום קלופות מ-2 ראשי שום
כוס שמן זית פיקואל (אם אתם אוהבים טעם נטרלי יותר אפשר להחליף בזן ברנע)
אופן הכנה:
+ מכינים בצק: בקערת ערבוב שמים קמח, שמרים ומלח ומערבבים.
+ מוסיפים דבש ומים ולשים 3-4 דקות לקבלת בצק חלק. מברישים בשמן זית ומכסים במגבת לחה להתפחה של שעה וחצי.
+ בינתיים מכינים שום קונפי: בקלחת קטנה שמים שיני שום, מכסים בשמן זית ומבשלים על הלהבה הקטנה ביותר בבעבוע עדין מאוד 30-40 דקות עד ששיני השום רכות מאוד. מצננים.
+ מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-175 במצב טורבו. מרפדית תבנית עגולה בנייר אפייה.
+ מעבירים את הבצק למשטח מקומח ובעזרת קלף או סכין מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים.
+ מכדררים כל חלק לכדור, מכסים במגבת ומשהים למנוחה של 15 דקות.
+ משמנים מעט את משטח העבודה ופותחים כל כדור לעיגול, מניחים במרכזו 1-2 שיני שום ומזלפים מעט מהשמן של הקונפי. סוגרים את צידי הבצק כלפי המרכז בסגירת מעטפה ומגלגלים (ראו בסרטון באינסטגרם). מניחים בתבנית.
+ מתפיחים 15-20 דקות להכפלת הנפח.
+ אופים 20-30 דקות עד להזהבה עמוקה ובסיום האפייה מברישים במעט השמן של הקונפי.
בתאבון