מבצעים
-
שלישיית דבש
₪195המחיר המקורי היה: ₪195.₪174המחיר הנוכחי הוא: ₪174. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
זיתי פישולין גדולים
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35.

מתכון ראש השנה – קובנה דבש, שמן זית ושום קונפי
מתכון מופלא וחגיגי לכבוד שולחן ראש השנה המפואר, אותו יצרה אלונה אייזנברג, אופה מקומית ויוצרת אירועים קולינריים.
מצרכים לקובנה בקוטר 26:
½ ק”ג קמח
½ כף שמרים יבשים
½ כף מלח הימלאיה
2 כפות דבש גולמי טהור מפרחי הדרים
1.5 כוסות מים
שמן זית פיקואל להברשה
לשום קונפי (אפשר גם להחליף בצנצנת קונפי מוכן של פתורה):
שיני שום קלופות מ-2 ראשי שום
כוס שמן זית פיקואל (אם אתם אוהבים טעם נטרלי יותר אפשר להחליף בזן ברנע)
אופן הכנה:
+ מכינים בצק: בקערת ערבוב שמים קמח, שמרים ומלח ומערבבים.
+ מוסיפים דבש ומים ולשים 3-4 דקות לקבלת בצק חלק. מברישים בשמן זית ומכסים במגבת לחה להתפחה של שעה וחצי.
+ בינתיים מכינים שום קונפי: בקלחת קטנה שמים שיני שום, מכסים בשמן זית ומבשלים על הלהבה הקטנה ביותר בבעבוע עדין מאוד 30-40 דקות עד ששיני השום רכות מאוד. מצננים.
+ מעצבים ואופים: מחממים תנור ל-175 במצב טורבו. מרפדית תבנית עגולה בנייר אפייה.
+ מעבירים את הבצק למשטח מקומח ובעזרת קלף או סכין מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים.
+ מכדררים כל חלק לכדור, מכסים במגבת ומשהים למנוחה של 15 דקות.
+ משמנים מעט את משטח העבודה ופותחים כל כדור לעיגול, מניחים במרכזו 1-2 שיני שום ומזלפים מעט מהשמן של הקונפי. סוגרים את צידי הבצק כלפי המרכז בסגירת מעטפה ומגלגלים (ראו בסרטון באינסטגרם). מניחים בתבנית.
+ מתפיחים 15-20 דקות להכפלת הנפח.
+ אופים 20-30 דקות עד להזהבה עמוקה ובסיום האפייה מברישים במעט השמן של הקונפי.
בתאבון