מבצעים
-
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
Mediterranean Edition
₪135Original price was: ₪135.₪119Current price is: ₪119. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
עגבניות מיובשות בשמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329Original price was: ₪329.₪314Current price is: ₪314. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599.
קינוח עם שמן זית. אחד השילובים המפתיעים כאשר השמן מדגיש ומחמיא לטעם המתוק.
נורה היצירתית משלבת את שמן זית מידנייט שלנו עם קרם שקדים, פירות קטלב ביין שרי וצתרה, זעתר ושטרויזל בלוטים.
המתכון המלא להרפתקנים מביניכם:
לקרם שקדים:
415 ג’ שקדים מולבנים
240 ג’ סוכר
1 כף מחית וניל איכותית
3 כפות ברנדי
6 כפות עמילן טפיוקה
200 מ”ל קרם קוקוס ארוי די
270 מ”ל מים
לטחון הכל בבלנדר לקרם חלק.
פירות קטלב ביין שרי וצתרה:
300 ג’ פירות קטלב בשלים (רכים למגע)
100 ג’ סוכר
120 מ”ל מים
100 מ”ל יין שרי
עלים מ3 ענפי צתרה ורודה/קורנית
בסיר קטן להביא לרתיחה מים, סוכר ויין שרי. להוסיף עלי צתרה ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי.
שטרויזל בלוטים:
150 ג’ קמח
150 ג’ חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות
150 ג’ סוכר
150 ג’ קמח בלוטים
במעבד מזון לטחון גס חמאה וסוכר. להוסיף קמח וקמח בלוטים ולהמשיך לערבב בפולסים עד ליצירת פירורים. לקרר כחצי שעה.
לחמם תנור ל170 מעלות.
להעביר את הפירורים למשטח אפיה עם נייר אפיה. לאפות עד הזהבה קלה. אם הופך למשטח אחיד מחכים שיתקרר ומפוררים ידנית.ניתן לשמור במקפיא לאחר קירור.
להרכבת המנה:
1 כף גדושה קרם שקדים
זילוף שמן זית כתית מעולה מסוג מידנייט פישולין
כף פירות קטלב ביין שרי
מעט עלי זעתר (אזוב מצוי)
2 כפות שטרויזל בלוטים
מגישים מיד
שתפו את התוכן