מבצעים
-
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
A Spark Of Hope
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪295המחיר הנוכחי הוא: ₪295. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88.

קינוח עם שמן זית. אחד השילובים המפתיעים כאשר השמן מדגיש ומחמיא לטעם המתוק.
נורה היצירתית משלבת את שמן זית מידנייט שלנו עם קרם שקדים, פירות קטלב ביין שרי וצתרה, זעתר ושטרויזל בלוטים.
המתכון המלא להרפתקנים מביניכם:
לקרם שקדים:
415 ג’ שקדים מולבנים
240 ג’ סוכר
1 כף מחית וניל איכותית
3 כפות ברנדי
6 כפות עמילן טפיוקה
200 מ”ל קרם קוקוס ארוי די
270 מ”ל מים
לטחון הכל בבלנדר לקרם חלק.
פירות קטלב ביין שרי וצתרה:
300 ג’ פירות קטלב בשלים (רכים למגע)
100 ג’ סוכר
120 מ”ל מים
100 מ”ל יין שרי
עלים מ3 ענפי צתרה ורודה/קורנית
בסיר קטן להביא לרתיחה מים, סוכר ויין שרי. להוסיף עלי צתרה ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי.
שטרויזל בלוטים:
150 ג’ קמח
150 ג’ חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות
150 ג’ סוכר
150 ג’ קמח בלוטים
במעבד מזון לטחון גס חמאה וסוכר. להוסיף קמח וקמח בלוטים ולהמשיך לערבב בפולסים עד ליצירת פירורים. לקרר כחצי שעה.
לחמם תנור ל170 מעלות.
להעביר את הפירורים למשטח אפיה עם נייר אפיה. לאפות עד הזהבה קלה. אם הופך למשטח אחיד מחכים שיתקרר ומפוררים ידנית.ניתן לשמור במקפיא לאחר קירור.
להרכבת המנה:
1 כף גדושה קרם שקדים
זילוף שמן זית כתית מעולה מסוג מידנייט פישולין
כף פירות קטלב ביין שרי
מעט עלי זעתר (אזוב מצוי)
2 כפות שטרויזל בלוטים
מגישים מיד 

שתפו את התוכן