מבצעים
-
פולי קפה ערביקה
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62.

טונה אדומה נחשבת לאחד הדגים העשירים ביותר באומגה 3, הטעם שלה נהדר והיא משתלבת מצוין במנות עתירות ירקות ועשבי תיבול. במנת הקרפצ’יו משתמש דור אבן ממסעדת הדגים “מרגוזה” בשוק הכרמל בפרוסות דקיקות של טונה אדומה נאה, אותה הוא משדך לטפנד זיתים ביין שטעמו דומיננטי, עגבניות מגורדות, שקדים ועלי זעתר טריים.
זוהי מנת פתיחה מרעננת, יפה, צבעונית וחגיגית, שתתאים כמעט לכל אירוע. היא מאוד פשוטה להכנה והיא גם בריאה מאוד וכוללת מרכיבים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. את הטונה האדומה, הירקות ועשבי התיבול מתבל אבן בכמות נדיבה של שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל העדין והפירותי. שמן הזית מדגיש את טעמי חומרי הגלם ומוסיף להם מליחות וחריפות קלילה, והופך את המנה לעסיסית הרבה יותר.
מצרכים:
60 גר’ טונה אדומה נקייה, ללא סיבים
כף גדושה טפנד זיתים שחורים ביין
2 כפות עגבניה מגורדות בפומפייה
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
חופן שקדים פרוסים קלויים
עלי זעתר טריים משני גבעולים
פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מתבלים את רסק העגבניות המגורדות בחצי כף שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
פורסים את הטונה לפרוסות דקות ככל הניתן ומסדרים על גבי צלחת הגשה שטוחה.
מתבלים את הטונה במעט מלח, פלפל שחור ומיץ לימון.
מפזרים מעל הטונה בצורה אסתטית את טפנד הזיתים, רסק העגבניות, השקדים, עלי הזעתר ופרוסות הפלפל החריף.
מזלפים מעל שמן זית כתית מעולה בנדיבות, ומגישים.