מבצעים
-
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
שישיית זני שמן זית
₪312Original price was: ₪312.₪279Current price is: ₪279. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72.
טונה אדומה נחשבת לאחד הדגים העשירים ביותר באומגה 3, הטעם שלה נהדר והיא משתלבת מצוין במנות עתירות ירקות ועשבי תיבול. במנת הקרפצ’יו משתמש דור אבן ממסעדת הדגים “מרגוזה” בשוק הכרמל בפרוסות דקיקות של טונה אדומה נאה, אותה הוא משדך לטפנד זיתים ביין שטעמו דומיננטי, עגבניות מגורדות, שקדים ועלי זעתר טריים.
זוהי מנת פתיחה מרעננת, יפה, צבעונית וחגיגית, שתתאים כמעט לכל אירוע. היא מאוד פשוטה להכנה והיא גם בריאה מאוד וכוללת מרכיבים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. את הטונה האדומה, הירקות ועשבי התיבול מתבל אבן בכמות נדיבה של שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל העדין והפירותי. שמן הזית מדגיש את טעמי חומרי הגלם ומוסיף להם מליחות וחריפות קלילה, והופך את המנה לעסיסית הרבה יותר.
מצרכים:
60 גר’ טונה אדומה נקייה, ללא סיבים
כף גדושה טפנד זיתים שחורים ביין
2 כפות עגבניה מגורדות בפומפייה
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
חופן שקדים פרוסים קלויים
עלי זעתר טריים משני גבעולים
פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מתבלים את רסק העגבניות המגורדות בחצי כף שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
פורסים את הטונה לפרוסות דקות ככל הניתן ומסדרים על גבי צלחת הגשה שטוחה.
מתבלים את הטונה במעט מלח, פלפל שחור ומיץ לימון.
מפזרים מעל הטונה בצורה אסתטית את טפנד הזיתים, רסק העגבניות, השקדים, עלי הזעתר ופרוסות הפלפל החריף.
מזלפים מעל שמן זית כתית מעולה בנדיבות, ומגישים.