מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
ראשון המסיק פיקואל
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85.
רוטב הכוסברה הוא בעל צבע ירוק עז וזוהר, וניתן בקלות גם להפוך אותו לממרח – אם פשוט לא מוסיפים לו מים. כמות המים משתנה, בהתאם למרקם הרצוי ולגודלו של צרור הכוסברה.
הרוטב מכיל שמן זית, אשר הופך אותו לבריא ובעל ערכים תזונתיים חשובים לתזונה שלנו. וכן, גם טעים מאוד
מרכיבים:
1 צרור גדול כוסברה, שטוף וקצוץ גס
מיץ מלימון גדול ועסיסי
1-2 שיני שום, קלופות
5-6 אגוזי קשיו, או אגוז אחר כלשהו, לא קלוי
¾ כוס שמן זית כתית מעולה
3/4 -1/4 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בקערת מעבד מזון עם להב הפלדה, מניחים את השום, האגוזים והכוסברה, ומעבדים.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, תוך כדי פעולת המעבד.
3. מוסיפים מים לפי הטעם, עד לקבלת המרקם הרצוי (אני אוהבת את הרוטב הזה נוזלי יחסית).
4. ממליחים ומפלפלים, ומעבדים שוב. מתקנים תיבול במידת הצורך.
שומרים את רוטב הכוסברה ושמן הזית במקרר בצנצנת זכוכית, הרוטב נשמר כשבוע. טעים כמטבל לירקות, כרוטב לאורז או לקטניות, לסלטים, לטחינה ועוד.