מבצעים
-
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
זיתי פישולין גדולים
₪35Original price was: ₪35.₪30Current price is: ₪30. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
Special Israeli Honey
₪30Original price was: ₪30.₪24Current price is: ₪24. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85.
רוטב הכוסברה הוא בעל צבע ירוק עז וזוהר, וניתן בקלות גם להפוך אותו לממרח – אם פשוט לא מוסיפים לו מים. כמות המים משתנה, בהתאם למרקם הרצוי ולגודלו של צרור הכוסברה.
הרוטב מכיל שמן זית, אשר הופך אותו לבריא ובעל ערכים תזונתיים חשובים לתזונה שלנו. וכן, גם טעים מאוד
מרכיבים:
1 צרור גדול כוסברה, שטוף וקצוץ גס
מיץ מלימון גדול ועסיסי
1-2 שיני שום, קלופות
5-6 אגוזי קשיו, או אגוז אחר כלשהו, לא קלוי
¾ כוס שמן זית כתית מעולה
3/4 -1/4 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בקערת מעבד מזון עם להב הפלדה, מניחים את השום, האגוזים והכוסברה, ומעבדים.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, תוך כדי פעולת המעבד.
3. מוסיפים מים לפי הטעם, עד לקבלת המרקם הרצוי (אני אוהבת את הרוטב הזה נוזלי יחסית).
4. ממליחים ומפלפלים, ומעבדים שוב. מתקנים תיבול במידת הצורך.
שומרים את רוטב הכוסברה ושמן הזית במקרר בצנצנת זכוכית, הרוטב נשמר כשבוע. טעים כמטבל לירקות, כרוטב לאורז או לקטניות, לסלטים, לטחינה ועוד.